Periodics® Spice Finder

Matching items for: Dish - Seafood | Meeresfrüchte

[99] Ginger Ingwer

Even though there might be known African and Caribbean subspecies and it is spread today mainly in South and South-East Asia, southern China is thought to be …
Auch wenn afrikanische oder karibische Unterarten bekannt sind und er heute vor allem in Süd- und Südostasien verbreitet ist, wird das südliche China …

[26] Fennel Fenchel

← Back | Zurück Next | Weiter → Star anise: Especially nice, especially aromatic The dried fruit of the evergreen magnolia tree Illicium verum not only looks good, but also has an aromatic taste. The spice, which is native to southern China and north Vietnam, receives its typical aniseed aroma from the phytochemical Anethol, which accounts for 80-90% of its essential oil. Anethole is als...

[11] Chili

Chili is one of the oldest known spices ever. It is mandatory ingredient in many exotic cuisines and one of the healthiest items within my system.
Chili ist eines der ältesten bekanntesten Gewürze überhaupt. Er ist obligatorische Zutat in vielen exotischen Küchen und einer der gesündesten Posten in meiner Systematik.

[10] Bell pepper Paprika

“Rose paprika” or “sweet pepper” are common commercial names for the dried, ground and generally mild fruits of the species Capsicum annum.
“Rosenpaprika” oder “Paprika edelsüß” sind geläufige Handelsbezeichnungen für die getrockneten, gemahlenen und in der Regel milden Früchte der Art Capsicum annum.

[2] Saffron Safran

Crocine, a carotenoid containing the water-soluble coloring agent crocetene, causes the actually deep-red saffron threads to color dishes yellow.
Es ist das den wasserlöslichen Farbstoff Crocetin enthaltende Crocin, ein zur Klasse der Carotinoide gehörendes Carotin, das die eigentlich tiefroten Safranfäden dazu bringt, Speisen gelb zu färben.

Ad | Anzeige

Pin It on Pinterest

Share This